maanantai 19. tammikuuta 2015

Irtokarkkiarvostelu nro.6

Jatkuu edelleen viime viikolla syömieni karkkien arvostelut. :) Mainittakoon tässä nyt vielä, että olen ollut jo perjantaista asti kuivilla \o/ JEI!

On kuitenkin ihana muistella viime viikon läskeilyjä, joten:



Oijoijoi siellähän on vaikka mitä hyvää!

Ekana jäätelökarkki, joka on siis iso vaahtokarkki. Karkissa on sokerinen pinta ja karkki itsessään maistuu, kuten arvata saattaa, aivan jäätelöltä. "Jäätelöosuus" on selvästi mansikkaa ja tötterö vaniljaa. Vaahtokarkiksi aika hyvä! Sitten oikealle, josta löytyy punainen marjakarkki. Marjainen maku. Valkoinen pohja on vaahtokarkkia ja karkissa on päällä sokeripinta. Tästä karkista tulee ihan marmeladi mieleen.Seuraavaksi musta-punainen korvakarkki. Aika sitkeä karkki. Punainen osuus on vadelmaa ja musta salmiakkia. Maut sopivat hyvin yhteen.

Mennään sitten kermalehmään, joka paljastuu vaaleanruskeaksi kääreiden takaa. Hyvää toffeeta. Murenevaa ja ikään kuin sulaa suussa. Sitten musta pääkallo, joka sijaitsee keskellä. Tämä karkki on Halvan Zalmi -karkkipussista. Itse karkki on hyvä vahva salmiakki, jossa on kiva "jauhoinen" koostumus. Viimeinen keskiriviltä on tuo punamusta pirunnaama. Punainen osuus on siinä mansikkaa ja musta mautonta lakritsia. Päällä on perus sokerikuorrute. Ei maistu oikeastaan miltään. Tylsä karkki.

Sininen pallo alarivistä on toffeeta. Karkin sisus on valkoinen. Maku on tuttu, ehkä mustikka. Ihan hyvänmakuinen karkki. Viimeisenä jogurttiklusteri eli tuo vasen alakulma. Mustikkainen, jogurttinen, crispiä seassa. Tosi hyvää.  Näitä lisää! <3

Voittaja: Jogurttiklusteri
Häviäjä: Punamustapiru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti