lauantai 10. tammikuuta 2015

Irtokarkkiarvostelu nro. 3

Tässä toistaiseksi viimeinen karkkiarvosteluni. Tähänkin arvosteluun halusin kerätä keskenään erilaisia karkkeja. Tiedoksi vaan, että loput karkit ovat jo yläkaapissa piilossa ja karkinsyönti on nyt toistaiseksi kielletty. Katsotaan mitä kivaa muuta lähiviikkoina voimme arvostella, mutta karkkia ei tipu.

Aloitetaan ylhäältä vasemmalta vaaleanpuna-mustasta karkista. Kyseessä on siis kaikkien varmasti tuntema Ufo. Kirpeä ensivaikutelma ja sisällä salmiakkia. Hyvää on. Seuraavana iso pinkki/punainen vaahtopallo oikealta yläkulmasta. Punainen osuus on sokerikuorrutetta ja karkki on sisältä valkoinen vaahtokarkki. Maistuu oikeastaan pelkälle sokerille. Tätä en kyllä ota toiste. Seuraavaksi keskeltä Cloetta Center suklaa. Ihanaa pehmeän makuista suklaata ja valuvaa toffeeta. NAM!

Sitten Fazerin Jumbo Remix pussista tuttu sitruunapala. Hallelujah vain sille joka keksi laittaa sen irtokarkkimyyntiin. Näistä nimittäin tapeltiin kynsin ja hampain pienenä. Itse karkki maistuu oikeastaan greipille eikä sitruunalle. Ihanan kirpeä. Seuraavana vuorossa musta-oranssi kitara. Oranssi osuus maistuu appelsiinilta. Musta on mietoa pehmeää salmiakkia. Maut sopivat hyvin yhteen ja tulee mieleen Sirkusaakkoset. Aika perus karkki kuitenkin.

Viimeisenä tuo sinivalkoinen karkki, joka esittää Smurffia. Karkki on kauttaaltaan samanmakuinen ja mielessä pyörii vain lisäaineet. Mitäköhän tämä karkki on syönyt saadakseen sinisen värin. Hyh.. Aika oudon makuinen, ällö ja liian iso. En tykkää.

Voittajana: Ufo \o/

Jaetulla häviämissijalla: Punainen vaahto ja Smurffi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti