lauantai 10. tammikuuta 2015

Irtokarkkiarvostelu nro. 2

Tähän arvosteluun halusin kerätä mahdollisimman erilaisia karkkeja. On lakua, vaahtista, raetta, hedelmää ja kaksi erilaista salmiakkia! No okei salmiakit on aika samantyylisiä, mutta menkööt tämän kerran.


Aloitetaan kolmion kärjetä eli vihreästä vaahto-omenasta. Vaaleanvihreä omenan "kanta" maistuu pelkältä sokerilta. Itse vihreä omena sen sijaan maistuu lievästi omenalta. Karkin keskellä on tahmeaa juttua, josta tulee mieleen omenahillo. Ihan ok karkki. Seuraavaksi otetaan salmiakki mustekala eli tuo vaaleanruskea omenan alapuolella. Ihanan salmiakkinen ja ehkä hivenen lakritsinen maku. Päällä on salmiakkijauhetta.

Mennään seuraavaksi salmiakkipääkalloon. Tässäkin on ihanan suolainen salmiakkipäällys. Kun sen imee pois, maku säilyy edelleen hyvänä ja salmiakkisena. Pureskelu ikään kuin vapauttaa lisää salmiakin makua. Vasemmassa alakulmassa on musta laku. Tämä on selvästi salmiakkilakua, mutta tässä on lakulle ominainen kitkerä jälkimaku. Seuraavana vuorossa alhaalla keskellä oleva vihreä marja-vaahto-sekoituskarkki.Valkoinen osa karkista on aika ällöä vaahtokarkkia. Vihreä osa on ehkä hieman omenan makuinen. Sisällä tahmeaa ja vähän ällön makuista juttua.

Viimeisenä pyöreä ruskea colanmakuinen raekarkki. Tämä on hyvää. Karkissa on kirpeä ja valkoinen sisus. Selvästi kolanmakuinen. Kivan pehmeää sisältä ja tätä on kiva jäystää.

Voittajakarkiksi selviytyi: Salmiakki mustekala <3

Häviäjänä: Vaahtisomena :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti