maanantai 19. tammikuuta 2015

Irtokarkkiarvostelu nro. 7


Jätetään tällä kertaa turhan lässytykset ja mennään suoraan asiaan eli maisteluihin ->

Aloitetaan epäloogisesti keskeltä sinipunaisesta karkista, joka esittää smurffia. Olen jo aikaisemmin arvostellut sinivalkoisen smurffikarkin ja tämä maistuu ihan samalta pahalta kuin se. Karkki on kauttaaltaan saman makuinen, mutta ei maistu miltään erityiseltä. Ei mitään hyvää. Tahmea suutuntuma. Sitten syödään kolapullo, joka maistuu selvästi kolalta. Ei kuitenkaan kolakarkiksi erityisen hyvä. Onpa negatiivinen aloitus. :D

Mennäänpä sitten vastapäivään ympyrää eli iso salmiakkiHYMYvaahtonaama. Tämä on siis vaahtokarkki ja tosi hyvää salmiakkia. Hieman ehkä lakritsinen. Sitten Snickers, joka on siis suklaata ja hyvää sellaista. Sisällä nougatia, toffeeta ja pähkinää. Ehkä vähän turhan makea. Sitten turkkari eli turkinpippuri eli tyrkisk peber eli tuo musta ihanainen pienoinen karkki tuossa. Ihanan salmiakkinen. Kova kuori ja sisällä hyvää salmiakkijauhoa. TÄYDELLINEN!

Viimeisenä tuo junakarkki. Tämä on siis salmiakkia ja ihan hyvää. Puraisusta koostumus hajoaa ja muuttuu salmiakkijauhoksi.

Lemppari: Turkkari<3
Luuseri: Smurffi :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti