sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Irtokarkkiarvostelu nro.4

Karkin syöminen jäikin vähän päälle, mutta nyt eilen lauantaina alkoi uusi lakko. Tässä siis viime viikon satoa. Seuraavat päivitykset ovat myös viime viikolta. Kamalaa... morkkis vaivaa, mutta minkäs teet kun karkkihammasta kolottaa..




Suklaata, suklaata ja vielä kerran suklaata. Aloitetaan Twix:istä, joka on siis suklaata. Sisällä on joustavaa toffeeta ja keksiä. Aavistuksen liian makeaa minulle. Seuraavaksi Mars, joka sisältää suklaata, toffeeta ja nougattia ja on vielä makeampi kuin Twix. Ristiriitaista ehkä, kun lempisuklaani on valkoista, joka monen mielestä on aivan ällömakeaa :D

Seuraavana valkoinen "clusteri" (??) muistelen nimen olleen tyylin "jogurtticlusteri". Sisältää siis vaniljaista jogurttia ja seassa mysliä. Hyvää on. Sen vieressä on maitosuklaaclusteri tai mikä onkaan. Siinä on maitosuklaata päällä, seassa suolaista pähkinää ja tulee ihan Snickers mieleen.

Vasen alakulma: Panda neliömansikkanougat, jossa on hyvää suklaata päällä ja alla vaaleanpunaista makeaa mansikkanougatia. Sen vieressä on pätkis<3, ihana minttuinen maku. Pehmeä ja tryffelimäinen. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä maisteluvuorossa on Susupala. Siinä on pehmeä nougatsisus, päällä suklaata ja riisimuroja. SUlaa ihanasti SUuhun. NAM!

Voittaja: Maitosuklaacluster<3
 Häviäjä:Mars, vaikka sekin toki hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti