lauantai 10. tammikuuta 2015

Irtokarkkiarvostelu nro. 1

Tämä ensimmäinen arvosteluni keskittyy suklaaseen. Entinen inhokkini valkosuklaa on muutaman vuoden sisällä salakavalasti kohonnut suosikikseni. Suurin osa tuntemistani ihmisistä pitää sitä ällömakeana, mutta itse olen jo pienestä asti ollut makean suuntaan kallellaan. Mitä se nyt sitten tarkoittaakaan...

Anyways tattada-daa tadaa,


Aloitetaan oikealta violetista Amerikanpastillista. Karkissa on kova violetti sokerinmakuinen kuori. Kuoren alla on suklaasisus. Suklaa on aika lempeän makuista ja minulle tuli siitä mieleen Fazerin sininen. Seuraavaksi tartuin kermanvalkeaan palloon, joka sijaitsi suoraan Amerikanpastillin alla. Kyseessä on Pandan valkosuklaatoffeepallo. Päällys ihanan ällömakeaa valkosuklaata ja sisus sokerista toffeeta.

Seuraavaksi keskellä kuvaa oleva valkoinen pallo. Siinä on mentholinen valkea kuori. Puraisu paljastaa, että sisus on suklaata ja keskustassa on laku. Laku on ehkä hivenen salmiakkinen. Tästä karkista tulee mieleen Mariannekarkit. Mennään eteenpäin jäätelökarkkeihin. Molemmat maistuvat mielestäni kauttaaltaan ihan samalta: vaniljaista valkosuklaata. En tiedä kuvittelenko vain, mutta punaisessa jäätelössä saattoi olla hivenen mansikkainen maku.

Mennään ylöspäin ja sieltä löytyy vaaleanpunainen nonparellitötterö. Tämä maistuu vaniljaiselle jogurtille ja ehkä hieman mansikalle. Sisusta on valkoinen. Valkoinen nonparellitötterö maistuu melkeinpä täsmälleen samalle kuin punainenkin.

Viimeisenä vuorossa ovat pienet suklaapallot. Makuina valkosuklaa, tumma suklaa ja maitosuklaa. Kuva hämää hieman: tumma suklaa näyttää mustalta, vaikka se on tummanruskeaa. Valkoinen on ihanaa pehmeän makuista valkosuklaata ja sisällä on keltainen banaanin makuinen marmeladinen karkki. Vaaleanruskea eli maitosuklaa on perus maitosuklaata ja sisällä on punainen mansikkainen karkki. Tummanruskea on siis tummaa suklaata ja sisällä samanlainen karkki kuin edellisissä. Tällä kertaa keltainen, mutta unohdin maistaa minkä makuinen.

Paras karkki oli tällä kertaa Pandan valkosuklaatoffeepallo. :)

Huonoin karkki oli valitettavasti keskellä oleva valkoinen pallo. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti